Dupa incetarea fabricarii de telefoane cu sistem operare Windows Mobile, Microsoft a incetat ieri suportul pentru toate device-urile care utilizeaza Windows 10 Mobile, insemnand ca nu vor mai exista update-uri de securitate si nici suport gratuit.

Mai mult de atat, suita de aplicatii Office for Windows 10 Mobile va continua sa existe pana la 12 ianuarie 2021, asadar Word, Excel, PowerPoint si OneNote vor continua sa primeasca update-uri si patch-uri de securitate. Cu toate acestea, Microsoft recomanda sa-ti schimbi telefonul cu unul pe Android sau iOS si sa folosesti aceste aplicatii pe sistemele de operare respective.

eurogsm_microsoftWindows 10 Mobile a fost lansat in 2015, existand pe modele precum Lumia 950, 950 XL si 550. Cativa ani mai tarziu, Microsoft a incetat suportul pentru Windows Phone 8.1, iar in 2018 a incetat sa mai vanda telefoane. Windows 10 Mobile va mai rezista o vreme, insa sansele sunt ca odata cu incetarea suportului pentru suita de aplicatii Office, sa urmeze acelasi destin ca Windows Phone 8.1.

Sursa: gsmarena.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook