Microsoft a lansat Skype pentru iPhone, versiunea 5.13. Principala modificare pe care o adduce noua varianta, este posibilitatea de a vizualiza un preview a link-urilor web. Astfel, cand se primeste un link in chat, utilizatorul va vedea un preview la continutul acelui link, inainte de a-l deschide.  De asemenea, trebuie mentionat ca aplicatia ofera suport si pentru Apple Watch, astfel ca utilizatorul poate sa raspunda si sa trimita mesaje prin Skype, doar folosind ceasul. Interactiunea cu ceasul se poate face doar folosind vocea, pentru a scrie un mesaj.
Cu Apple Watch se pot initia si apeluri de voce cu un contact favorit, folosind doar ceasul. Numarul favorit se poate seta doar folosind telefonul, prin aplicatia Skype.
Atunci cand suna altcineva via Skype, Apple Watch ofera posibilitatea de a prelua sau respinge apelul. Daca apelul este preluat, acesta va fi transferat automat catre iPhone.
Aplicatia Skype se poate instala gratuity din App Store, insa exista anumite functii extra pentrtucare utilizatorul trebuie sa plateasca..

 

Sursa: Phonearena

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook