Asteptam de la Xiaomi sa lanseaza noul sistem de operare MIUI 11 bazat pe Android 10 cat de curand, iar in timp ce asteptam lansarea, va oferim cateva screenshot-uri din versiunea beta a software-ului.

Compania accidental a trimis update-ul la cateva device-uri, incluzand Redmi K20 Pro si Mi Mix 2S, astfel ca entuziastii s-au bucurat din plin si au share-uit screenshot-uri cu versiunea nelansata. Aflam asadar ca utilizatorii MIUI vor avea un meniu de Setari reconfigurat cu iconite noi, iconite desenate diferit cu varii culori, astfel ca iti va fi usor sa gasesti ceea ce cauti.

Va fi si un nou design pentru aplicatiile de sistem cu mult spatiu alb si text ingrosat.

Unele dintre noile functionalitati includ un nou si upgradat display „always on” si o trimitere catre transferul de fisiere intre device-uri realizat in parteneriat cu Oppo si vivo. Acest tip de display are optiunea de a schimba culoarea textului automat in timp sau sa bifezi optiunea „caleidoscop”, cu 5 pattern-uri diferite care schimba lumina ecranului in functie de ora la care te afli.

 

Avand in vedere ca versiunea de mai sus este una de tip pre-release, este posibil ca unele functionalitati sa nu fie incluse in versiunea oficiala. Desigur, mult mai multe functionalitati vor aparea in viitor, surse mentionand ca MIUI se va lansa in acelasi timp cu Xiaomi Mi Mix 4. Suntem nerabdatori sa vedem surprizele companiei chineze.

Sursa: xda-developers.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook