Sony a inceput de azi sa upgradeze modelele din seria Xperia Z la Android Nougat.

Update-ul este in acest moment in derulare pentru cateva variante de Xperia Z5 si Z5 Premium, cu promisiunea ca toate terminalele din acesta serie vor primi cat de curand Nougat. Update-ul apare ca si versiunea cu numarul 32.3.A.0.372 si are 1.3GB.

Se stie ca Z5 avea cateva bug-uri, care se pare ca s-au rezolvat odata cu lansarea noii versiuni de Android pentru aceste modele. Pe langa acestea, update-ul va aduce o serie de functii noi, cum ar fi suportul pentru multi-window si bara de notificari noua, mai complexa. Va fi imbunatatita si autonomia bateriei, vor aparea noi functii in aplicatiile de mesaje si camera, iar Google Now va fi integrat in butonul Home al luncher-ului Xperia.

Din pacate update-ul nu va aduce ultima versiune de Nougat, 7.1.1, ci se va baza pe prima versiune aparuta acum 5 luni, Nougat 7.0. Asta inseamna ca utilizatorii vor pierde cateva functii noi deja disponibile pe versiunea 7.1.1.

Nougat a inceput sa apara pe modelel Xperia inca de acum cateva luni, atingand seria X si flagship-il Xperia XZ.  Asdar, utilizatorii de X5 si Z5 compact vor fi urmatorii care vor avea acces la noul Android Nougat.

 

Sursa: xperiablog.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentCele mai utilizate aplicatii in Romania
Articolul următorCe poti face cu o tableta veche
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.

1 Comentariu

Comments are closed.