Saptamana trecuta a fost lansat modul Astrofotografie pe modele Pixel 4, asa cum am discutat aici. Vestea buna primita astazi este ca acest mod va fi prezent si pe modele mai vechi Google Pixel, chiar daca in mod oficial comunitatea online a facut posibil acest lucru cu ceva timp in urma. Acum, versiunea Google Camera 7.2 aduce modul Astrofotografie si pentru modelele mai vechi in mod oficial.

Google Pixel 2 si 3 au primit noile functionalitati printr-un update. In ceea ce priveste Google Pixel 4, Astrofotografia este parte integrata a optiunii Night Sight atunci cand pornesti camera telefonului. Odata ce camera detecteaza o pozitie stabila a device-ului, va incepe sa fotografieze cateva expuneri scurte pe care le suprapune si le transforma in fotografii mult mai reusite si bine detaliate.

Google Camera 7.2 pentru modele mai vechi de Pixel este disponibil acum in Play Store si necesita Android 10. Pana acum, majoritatea proprietarilor de telefoane au raportat ca se pot bucura de aceasta functionalitate.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook