Saptamana aceasta am vazut o serie de update-uri asupra unor aplicatii populare care permit activatarea modului dark mode. Aplicatii precum Google Play, Gmail si chiar Instagram au prins trendul, astfel ca folosirea acestui mod pe telefonul tau este o realitate mai mare ca niciodata.

Ramas in linie cu update-ul facut de Instagram, gigantul Google a postat pe populara platforma de social media, Instagram, o animatie scurta care prezinta tranzitia rapida de la modul luminos catre cel intunecat pentru cateva aplicatii si setarile din sistem. Cel mai probabil ca face trimitere la schimbarea automata in aplicatii atunci cand este activat modul intunecat in sistemul de operare, semnaland posibilitatea oricarei aplicatii de a adopta o paleta de culori care solicita mai putin ochii.

In timp ce cateva elemente din aceasta animatie nu sunt deloc suprinzatoare, altele sunt notabile: Google Maps este primul prezentat, acest lucru este legat de faptul ca Google Maps are implementat modul intunecat de multa vreme, totusi acest nou mod pare ca merge cu un pas inaintea celui anterior.

In afara de Google Maps, vei mai gasi acolo o multime de functii de sistem, cum ar fi oprirea notificarilor, cateva precizari despre Digital Wellbeing sau modul intunecat pentru Google Photos. Google lucreaza de ceva timp si la modul intunecat pentru propriul browser de cautare, Google Chrome, aceste manifestari putand fi semnul unui eveniment mai important ce se poate intampla in curand.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook