Tot mai multe informatii oficiale apar despre noul flagship Moto Edge X30 care urmeaza sa fie lansat pe 9 decembrie. Practic sunt teasere prin care cei de la Motorola (Moto) ofera informatii despre viitorul telefon, de la design-ul modulului de camera pana la capacitatea bateriei sau viteza de incarcare.

Ce stim este ca Moto Edge X30 va fi primul telefon cu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 care va avea performante imbunatatite la toate capitolele fata de predecesorul sau, Snaprdagon 888. Bateria va avea o capacitate de 5000 mAh si se va incarca foarte rapid cu incarcatorul de 68W, iar conform detaliilor de pe Geekbench telefonul va avea 12GB memorie RAM.

Tot conform ultimelor teasere, Edge X30 va avea camera principala dintr-un modul din 2 camere de 50MP si una de 2MP folosita ca senzor de adancime pentru modul portret, iar camera frontala va fi de 60MP.

Pe contul oficial de Weibo, Motorola au postat un clip de unde reiese ca ecranul lui Moto Edge X30 va suporta HDR10+ cu peste 1 miliard de culori si o rata de improspatare a imaginii de 144Hz.

Cele mai importante specificatii legate de telefon au aparut deja, acum asteptam lansarea oficiala de pe 9 decembrie si telefonul fizic pentru testare.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook