Astazi, Lenovo impreuna cu cei de la Motorola Mobility, au anuntat lansarea noilor terminale Moto Z si Moto Z Force. Aceste smartphone-uri sunt lansate pe piata cu scopul de a inlocui terminalele Moto X si Moto Droid.

Lansarea propriu-zisa va avea loc in luna septembrie a acestui an in intreaga lume. In Statele Unite telefoanele vor aparea prima data la furnizorul de telefonie mobile Verizon, deoarece acesta are semnat un contract de exclusivitate cu producatorul, iar telefoanele comercializate de Verizon se vor numi Moto Z Droid Edition si Moto Z Force Droid Edition. Pe langa acestea care sunt disponibile exclusiv pentru contracte, Verizon va comercializa telefonul si in varianta unlocked, iar aceasta va avea denumirea clasica de Moto Z.

Moto Z Force va avea o baterie foarte generoasa de aproximativ 3500 mAh, spre deosebire de Moto Z a carui baterie va fi de doar 2600 mAh. Aceasta diferenta se datoreaza in principal dimensiunii sale mai compacte. Anuntul care a starnit cele mai controversate dispute despre aceste 2 telefoane a avut ca subiect principal durata de viata a bateriei. In Statele Unite, Canada si Europa, telefoanele sunt capabile sa reziste aprinse pana la 30 de ore, in timp ce in restul lumii doar 24 de ore. Functia de incarcare TurboPower poate asigura telefonului 8 ore de functionalitate daca telefonul este lasat la incarcat 15 minute pentru variantele comercializate in Statele Unite, Canada si Europa, in schimb pentru telefoanele comercializate pe celelalte continente asigura doar 7 ore de functionalitate.

Inca nu se cunoaste o explicatie logica pentru diferentele dintre aceste telefoane, insa asteptam cu nerabdare un nou comunicat din partea producatorului si a partenerului sau Lenovo, care sa clarifice acest mister.

Moto-Z-battery-life-time-will-be-market-dependable

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook