Atunci cand au lansat Razr, cei de la Motorola au reinventat un telefon vedeta al anilor 2000. Noul Razr a venit ca un model inovator in industria smartphone-urilor, facand furori printre pasionatii de inedit.

Desi este prea devreme pentru a confirma faptul ca Motorola a intrat in lupta smartphone-urilor pliabile, insa gigantul are, cu siguranta, multi asi in maneca atunci cand vine vorba despre reinterpretari ale celor mai ravnite telefoane din trecut. Astfel, design-ul smartphone-urilor poate fi schimbat in cativa ani, trecand de la modelele clasice la cele mai indraznete, care au ceva de spus.

Motorola ar putea lansa anul acesta un nou smartphone interesant, cu un design ce porneste de la Motorola Aura, lansat in 2008.

 

motorola-aura-1

 

Acesta ar putea avea un sistem pivotant asemanator, dar mult mai performant, iar vechiul ecran rotund si tastatura ar putea fi inlocuite cu doua ecrane ovale tip OLED si o interfata gandita special pentru a raspunde formei unice. Acest telefon ar putea avea si un nume – Motorola Revolve, pe masura design-ului propus de studio-ul de design Carota Design.

Spre deosebire de Razr, Moto Revolve nu va fi un flagship. Dar, cu siguranta, va fi o alternativa mai indrazneata si mai interesanta pentru smartphone-urile obisnuite.

Iata cum va arata Moto Revolve, in opinia celor de la Carota Design, publicate pe Domus:

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook