Printre cele mai asteptate lansari ale companiei de anul acesta, Motorola G5 trece testele Comisiei Federale pentru Comunicatii din SUA. Acest lucru confirma si mai mult faptul ca modelul va fi lansat la congresul de luna viitoare din Barcelona.

Printre deliciile cu care ne va incanta Moto G5 sunt: acumulator 3.000 mAh, fast-charger cu cablu USB de 1m lungime 5,5″ display FullHD, stocare interna de 16GB si un combo foto de 13, respectiv 5MP frontal. Chipset-ul va fi un Snapdragon 625 SoC cu 4GB RAM si cel mai probabil procesor octa-core, precum generatia a patra. Interesant este faptul ca G5 va avea si functia NFC, care a lipsit cu desavarsire la generatia anterioara.

In principiu se vede oarecum o imbunatatire a platformei anterioare, cu mici imbunatatiri ici-colo, upgrade la 4GB RAM de la cei 2GB, chipset mai nou, probabil si o protectie mai buna pentru ecran din generatia a 4-a de la Corning. Sistemul de operare va suferi si acesta un upgrade la Nougat 7.0, dar dupa buna traditie Lenovo, acesta nu va putea fi personalizat la fel de mult ca si la alte marci de pe piata. Ca si pret, sursele de specialitate se asteapta ca acestea sa aiba un pret sub Lenovo Moto G4.

Zvonurile spun ca acesta va avea si un frate, Moto G5 Plus, dar specificatiile inca nu sunt clare pentru acesta. Pentru mai multe specificatii si imagini, se pare ca va trebui sa avem rabdare pana pe data de 26 februarie, cand va fi prezentat la MEC Barcelona 2017.

Sursa

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook