Desi Motorola a prezentat presei acest ceas cu mult timp in urma, specificatiile exacte si pretul acestui smartwatch au fost pastrate secrete pana azi cand ceasul a fost lansat oficial pe site-ul Motorola.

Pretul ceasului va fi se 249.9 dolari si va fi disponibil incepand cu data de azi, 5 Septembrie pe site-ul Motorola.  Smartwatch-ul va fi disponibil in 3 variante de culoare : carcasa cu insertii metalice si bratara din piele gri,  carcasa cu insertii metalice si bratara din piele gri inchis si  carcasa cu insertii metalice negre si bratara din piele neagra.

Moto 360 are un display semicircular de 1.56 inch cu o rezolutie 320×290 pixeli si o densitate de 205 pixeli per inch. In afara de asta display-ul este protejat cu un strat Corning Gorilla Glass 3 si este certificat IP67 ceea ce inseamna ca poate fi scufundat in ape nu mai mari de un metru si nu mai mult de 30 de minute. Ceasul cantareste 49 de grame.

Motorola a mai adaugat ca si tehnologii un senzor pedometru (masoara pasii ) si un senzor optic pentru masurarea pulsului. Smartwatch-ul vine cu un procesor OMAP 3, 4 Gb memorie interna si 512 MB RAM. Motorola sustine ca bateria de 320 mAh va rezista undeva la 12 ore de urilizare intensa. Ceasul vine in pachet cu un doc pentru incarcarea wireless.

Moto 360 va functiona cu orice device cu androit cu conditia ca acesta sa aiba minim veriunea 4.3.

 

 

Sursa: moto360.motorola.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook