Daca te afli printre utilizatorii modelului AT&T Moto X (a 2-a generatie), avem o veste buna pentru tine. Cei de la Motorola au anuntat ca softul Android 5.0.2 Lolipop a fost lansat oficial pentru acest telefon.

Intr-un comunicat de presa cei de la Motorola au anuntat ca Android 5.0.2 Lolipop este una dintre cele mai reusite versiuni software din istoria utilizatoria sistemului de operare Android. Principalul beneficiu al acestui soft este faptul ca vine cu elemente vizuale mult mai reusite care reusesc sa ajute utilizatorul sa interactioneze mai bine cu terminalele lor.

Acest upgrade vine cu o serie de noutati si imbunatatiri, care includ Designe-ul Icoanelor, o noua optiune in setarile rapide ale telefonului pentru functia flash a acestuia, o restilizare a interfetei (care acum poarta denumirea de Recents) si functia Smart Lock.

Daca inca nu ai primit mesajul de notificare pentru updatelui de soft, poti oricand sa faci acest lucru manual, din setarile telefonului. Tot ce trebuie sa faci este sa acesezi Setarile, apoi ramura Despre telefon, iar aici vei gasi rubrica Actualizare Software.

 

Sursa:motorola-global-portal.custhelp.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook