Motorola au reinviat seria Razr cu primul lor telefon pliabil, atrang multe priviri asupra lor cu Motorola Razr 2019.

Subsidiara preluata de Lenovo are in plan sa scoata varianta 5G a modelului aducand imbunatatiri pe partea de display, camera foto si incarcare rapida, iar de data aceasta primeste si un slot pentru cartela nanoSIM, in completarea cartelei eSIM prezenta pe versiunea anterioara. Pe site unei agentii chineze apare listat cu numarul de model XT2071-4, singura informatie valoroasa fiind incarcarea rapida de 18W.

Zvonurile vehiculau aparitia lui Motorola Razr 5G spre sfarsitul acestui an, insa lansarea va avea loc doar in 2021. Are nume de cod “Odyssey” si va avea un ecran AMOLED cu diagonala de 6,2 inchi, memoria de stocare 256GB, 6GB RAM, dual SIM, incarcare rapida de 18W si Android 10 din fabrica. O imbunatatire majora vine pe partea de camera, unde senzorul de 16MP este inlocuit cu o camera duala constituita din senzorul principal de 48MP si unul secundar de 20MP.

Mai mult de atat, ar putea veni intr-o varianta noua de culoare – argintiu mercurizat. Se pare ca si pretul de lansare va fi unul mai mic decat modelul precedent, facandu-l astfel mai atragator pentru potentialii cumparatori interesati de a detine un astfel de model.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook