Va aduceti aminte de “batranul” Motorola Razr v3? Cu siguranta acest telefon a trecut prin mana fiecaruia dintre noi si ne-a creat senzatia de –  mult mai modern, sau elegant, decat ceea ce exista in acel moment.

Acum, conceptul de Motorola Razr v4, vrea sa impresioneze tot prin acelasi design, dar folosind ideea de Folding Phone – telefonul care se pliaza. Dintre atatea prototipuri, nu m-am asteptat ca sa existe unul si pentru Motorola, desi ideea lor este una geniala.

Acestia vor sa pastreze aceeasi forma, recastigand, poate, popularitatea telefoanelor cu clapeta – sau mai nou, a telefoanelor pliabile. Exista sansa ca o parte din utilizatorii Samsung, Huawei sau alte branduri, sa se intoarca nostalgici la clasicul Motorola Razr, de data aceasta, cuprinzand toate caracteristicile unui smartphone de ultima generatie.

Am putea prezice chiar si un al doilea display disponibil in momentul inchiderii “clapetei”, pe care cel mai probabil apar notificarile, ora, data, apeluri nepreluate sau in curs, care constituie un avantaj.

Un alt avantaj al acestui smartphone este ca putem pastra un telefon mare intr-un format mic. De asemenea, la un soc mai puternic ecranul va fi protejat in momentul in care clapeta este inchisa. Asadar, Motorola Razr v4 indeplineste toate caracteristicile unui smartphone pliabil, insotit de inovatii smart care favorizeaza accesibilitatea.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook