Apar din ce in ce mai multe zvonuri despre relansarea in 2019 a gamei Motorola RAZR cu clapeta care a fost foarte apreciata de fani la inceputul anilor 2000.

Pornind de la design-ul lui RAZR V3, au inceput sa apara din ce in ce mai multe concepte de design legate de modelul din 2019, dar ultimele aparute sunt foarte realiste si trebuie sa recunosc ca m-ar tenta sa incerc sa revin la un “clapetar”.

Nu se cunosc foarte multe detalii despre telefon, dar se pare ca Motorola va folosi un ecran pliabil care in momentul in care este deschis are dimensiunile cu care ne-am obisnuit in ziua de azi. Conceptul de fata este bazat pe schitele depuse de Motorola pentru patentarea acestui telefon, deci ne asteptam sa nu difere foarte mult de produsul final.

Nu avem inca informatii despre o data de lansare sau alte specificatii tehnice, dar se zvoneste ca RAZR 2019 ar putea avea specificatii de top si o sa fie lansat pana la finalul verii, iar pretul de lansare sa ajunga foarte aproape de 1500 de euro. Sa speram ca Motorola nu se va limita doar la piata din SUA cu acest model, voi ce parere aveti?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook