Odată cu schimbarea anotimpului, a venit vremea să ne înnoim și accesoriile pentru device-urile noastre, care au ajuns să ne reprezinte și pe care dorim tot mai mult să le personalizăm. Specialiștii EuroGsm prezintă cele mai noi trenduri în materie de accesorii, astfel încât toamna să nu ne ia prin surprindere la acest capitol.

La trecerea de la vară la sezonul rece, și odată cu terminarea concediilor și revenirea la birou, la școală și la activitatile zilnice, crește cererea de accesorii potrivite acestei perioade, pentru a fi în ton cu noua garderobă, potrivit specialiștilor EuroGsm.

Magazinele EuroGsm au înregistrat cereri mari de căști cu fir, huse dedicate si tocuri, carduri de memorie și stick-uri USB, gadget-uri (ceasuri inteligente și brățări fitness), camere video (Action Camera) care se pot prinde pe casca de protecție sau pe ghidon de către cei care se deplasează pe bicicletă.

Husele dedicate versus husele toc

Husele dedicate și husele toc pentru telefoane și tablete se bucură de o popularitate tot mai mare în rândul utilizatorilor fideli de accesorii, pentru că oferă posibilitatea personalizării device-ului în funcție de preferințele fiecăruia, de starea de spirit sau de anotimp.

Atât husele, cât și tocurile, sunt foarte căutate de către clienți, pentru că oferă un plus de protecție dispozitivelor mobile. Cele două diferă prin faptul că husele dedicate sunt compatibile doar cu un anumit model de telefon, pe când tocurile sunt compatibile cu o varietate de smartphone-uri care au dimensiuni apropiate.

”În funcție de preferințe, se pot achiziționa huse dedicate cu deschidere pe verticală sau orizontală. Acestea protejează de șocuri și zgârieturi atât fața, cât și spatele telefonului. Există și huse de tip s-view, care oferă acces la funcțiile principale ale smartphone-ului (jurnal apeluri, notificări, dată și oră) dintr-o privire, fără să fie nevoie de deschiderea husei”, explică Adriana Vlad, EuroGsm.

”Husele toc oferă protecție sporită împotriva șocurilor și a zgârieturilor. Marele avantaj este faptul că sunt compatibile cu o varietate mare de terminale. Dacă ne schimbăm smartphone-ul sau tableta, putem să folosim în continuare husa toc dacă este compatibilă cu device-ul achiziționat”, adaugă Adriana Vlad.

 

Cele mai căutate branduri de accesorii

Cele mai vândute branduri în cadrul rețelei EuroGsm sunt SBS, XQUISIT, KIT, JABRA, PLANTRONICS, SAMSUNG.

Acestea au o gamă variată de accesorii, acoperind atât partea de accesorii electrice (încărcători auto și rețea, căști Bluetooth și căști cu fir, acumulatori externi de diferite capacități, difuzoare Bluetooth, gadget-uri) cât și partea de accesorii non-electrice (huse dedicate, tocuri compatibile atât pentru telefoane, cât și pentru tablete și laptopuri).

Accesorii utile pentru elevi și studenți

Odată cu începerea școlii, elevii și studenții au nevoie în special de stick-uri USB cu o capacitate de stocare cât mai mare. Specialiștii EuroGsm recomandă ca acestea să aibă o viteză de transfer de 3.0, fiind mult mai rapide decat conexiunile clasice, 2.0 care sunt prezente pe majoritatea dispozitivelor USB.

Alte accesorii utile pentru elevi și studenți sunt husele dedicate, tocurile și gentile care oferă protecție sporită împotriva șocurilor, a zgârieturilor și transportul în siguranță, în special pentru tablete și laptopuri.

”Studenții nu trebuie să neglijeze nici gadget-urile cu ajutorul cărora pot beneficia de libertatea mâinilor, în timp ce se află în drum spre facultate sau la bibliotecă, și cele care îi vor motiva să fie activi în fiecare zi, monitorizându-le activitatea. Acestea sunt căștile fără fir, căștile Bluetooth, ceasurile inteligente, brățările fitness”, mai spune Adriana Vlad, EuroGsm.

 

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook