Nokia 8.2 este programat sa apara in aceasta toamna, dar deja incepe sa se contureze un model clar, cu specificatii interesante.

Se pare ca producatorii au ales sa integreze o camera frontala tip pop-up, asa cum gasim la Huawei P Smart Z sau OnePlus 7 Pro, lasand astfel intreg ecranul liber. Camera va avea un senzor de 32MP, probabil cu aceeasi tehnologie ca senzorul Samsung GD1 care produce imagini de 8MP cu tehnologia Tetracell (deci 8MP x 4), practic un senzor cvadupru pentru imagini ideale.

Nokia 8.2 Pop-up Camera

Pe langa caracteristicile interesante ale camerei frontale, este posibil ca Nokia 8.2 sa vina cu 8GB de memorie RAM si spatiu de stocare de 256GB. Nu pare mult, dar niciun alt smartphone de la Nokia nu vine cu o astfel de dotare, nici chiar flagship-ul Nokia 9 PureView.

Nokia 8.2 poate fi primul smartphone Nokia cu procesorul de ultima generatie Qualcomm Snapdragon 855, desi balanta este in favoarea procesorului Snapdragon 735, si se zvoneste ca va primi sistemul de operare Android Q direct din fabrica.

Asteptam cu interes lansarea in toamna.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook