Redmi K30 Pro este viitorul smartphone 5G Xiaomi de la subsidiara Redmi. Flagship-ul este asteptat sa debuteze oficial la sfarsitul lunii martie in China si India, cu specificatii de top, incluzand un chipset Snapdragon 865, conectivitate 5G, baterie de 4700 mAh, fast-charge de 33W si un display integral fara breton.

Ultimele imagini aparute pe internet ofera o imagine de asamblu asupra telefonului, astfel ca se observa camera cvadrupla circulara de pe spate in forma X, care contine un senzor principal de 64MP Sony IMX686, lentila telephoto, ambele cu stabilizare optica dubla, prima de acest gen pe un dispozitiv Redmi.

CEO-ul Lu Weibing, intr-o postare pe contul oficial Weibo, a starnit reactii de curiozitate cu privire la noul modul de zoom, speculatiile invartindu-se asupra stabilizarii optice prezenta pe senzorul principal si lentila telephoto.

eurogsm redmiCamera de selfie motorizata si o mufa Jack 3.5 mm. Flash-ul LED este localizat chiar sub senzorul principal, procesorul ruleaza la viteze de pana la 2.84GHz, iar device-ul este echipat cu versiunea MIUI 11.0.4 bazata pe sistemul de operare Android 10.

Sursa foto: youtube.com/TechDroider

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook