Cel mai anticipat telefon al celor de la Xiaomi, Xiaomi Redmi K30 5G, despre care am discutat in mai multe randuri, aici si aici, tocmai ce si-a facut aparitia pe pagina de Weibo a CEO-ului Lei Jun, care a postat o poza cu device-ul in cutia originala, pregatit pentru a fi livrat.

eurogsm_redmi_k_30Design-ul minimal al cutiei dezvaluie o culoare alba predominanta si literele multiplu colorate, cu logo-ul companiei in partea dreapta sus. Redmi K30 5G va fi disponibil la vanzare in China incepand cu 7 ianuarie, insa precomenzi in magazin sunt deja disponibile la anumite magazine selecte Xiaomi.

eurogsm_redmi_k_30_1Varianta LTE (4G) este deja disponibila la vanzare de la jumatatea lunii decembrie, iar principala diferenta este aceea ca versiunea 5G foloseste procesorul Snapdragon 765G, in timp ce varianta 4G este administrata de un procesor Snapdragon 730. Telefonul are un display LCD de 6.67 inchi cu o rata de refresh de 120Hz si o bateri de 4500 mAh alimentata prin incarcare wireless de 30W. Configuratia cvadrupla a camerei consta dintr-un senzor principal de 64MP, unul ultra wide de 8MP, senzorul macro de 5MP si senzorul de adancime de 2MP. Camera de selfie este de tip dual, perforata in partea din dreapta sus a ecranului.

Din moment ce display-ul este de tip LCD, senzorul de amprenta nu poate fi integrat in ecran, astfel ca cel mai posibil va fi integrat sub butonul de power.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook