Conform ultimelor imagini aparute, se pare ca cei de la Apple au optat la iPhone 7 si iPhone 7 PRO pentru implementatrea camerelor foto ce vor fi iesite in afara circa 1-2 mm. Aceasta proemineta pare a fi o solutie pentru protejarea camerei impotriva zgarieturilor. Daca Iphone 7 va avea camera foto normala, se pare ca cea de pe Iphone 7 PRO va fi dubla.

O alta imagine la Iphone 7 este realizata dintr-un alt unghi, mai precis la partea inferioara, in care sunt remarcate trei lucruri interesante. In primul rand nu mai apare conectorul pentru castile audio de 3,5 mm. Cel mai probabil va fi mutat in partea superioara, dar inca nu sut imagini legat de acest aspect. Sau poate portul Lightning va fi noua destinatie pentru castile cu fir.

De asemenea exista doua grile pentru difuzoare. Fie o parte este doar decorativa, fie Apple s-a decis in cele din urma sa faca saltul la difuzoare stereo.

Si in ultimul rand se mai observa o linie de plastic mai gros, care se pare ca va avea rolul pentru o protectie mai buna a ramelor dispozitivului.

Inca nu se stie exact la ce s-au gandit cei de la Apple, dar cu siguanta in cel mai scurt timp vom avea mai multe detalii despre aceste terminale.

Poza Stire 27.06.2016 v1 Poza Stire 27.06.2016 v2 Poza stire 27.06.2016 v3

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook