Samsung Galaxy S8 Active, obiectul unor zvonuri si scurgeri de informatii, a aparut din nou, oferind mai multe detalii despre acest terminal.

Timp de patru ani, compania Samsung a lansat varianta „Active” la terminalele din seria „S”, incepand cu Samsung Galaxy S4 Active. Fata de versiunile „S” standard, chiar daca au pastrat dimensiunile ecranului, acestea au fost concepute cu un acumulator de capacitate imbunatatita si o carcasa mai rezistenta (robusta).

Si de aceasta data, Galaxy S8 Active este similar cu clasicul smartphone Galaxy S8. Carcasa terminalului este fabricata din policarbonat, cu exceptia laturilor care au o constructie metalica. Dispozitivul are incorporat un acumulator de 4000 mAh adaugand un plus de 1000 mAh si este de 1,5 ori mai gros fata de Galaxy S8.

Un alt aspect care merita mentionat este faptul ca Samsung Galaxy S8 Active nu mai are implementat modul de fotografiere subacvatica.

Referitor la specificatiile hardware si software, este de asteptat sa fie identice cu versiunea standarg.

Cat despre lansare, nu am gasit inca informatii exacte legate de disponibilitatea si pretul acestui smartphone. cel mai probabil, prezentarea oficiala va avea loc pe la sfarsitul trimestrului trei al acestui an.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook