Microsoft lucreaza din greu pentru a completa lotul de smartphone-uri si pentru a umple repede colturile lasate libere de catre Nokia.

Astfel, au avut loc lansari succesive de telefoane de tip smartphone, precum Lumia 640 si 640 XL, urmat de modestul 430 si 540 Dual SIM.

Actualizarea pentru segmentul high si middle-high se va face in scurt timp prin realizarea modelelor 940 si 940 XL, precum si prin Lumia 830, un model mult asteptat.

Desi entuziastii Windows Phone asteapta cu sufletul la gura noul Windows 10, se pare ca gigantul Microsoft va astepta lansarea acestuia incepand cu modelul Lumia 940.

In ceea ce priveste Lumia 840, un model de asemenea de top, acesta va primi o versiune actualizata a sistemului Lumia Denim, GDR2. Ecranul va avea dimensiunea de aproximativ 5″, similar cu modelele anterioare, dar va primi imbunatatiri pe partea de camera si cel mai sigur, un nou tip de procesor. Camera principala va fi de 14 MP, pe cand cea secundara va avea 5 MP.

Avand in vedere ca Lumia 830 inceteaza sa mai apara la vanzare in magazinele de profil, se asteapta cat de curand o noua lansare pentru noile modele.

 

Sursa:www.nokiapoweruser.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook