Huawei a inregistrat, de curand, numele mai multor telefoane din seria P, programate sa fie lansate incepand din primavara anului viitor. Care sunt de fapt planurile?

De curand, compania chineza a inregistrat la Biroul de proprietate intelectuala o multitudine de nume pentru ceea ce pare a fi o noua serie P.

Inainte de aceasta veste, a aparut in presa faptul ca luna martie 2020 va fi marcata de lansarea modelelor Huawei P40 si P40 Pro, succesoarele modelelor P30 si P30 Pro. Acum aflam ca Huawei a aplicat pentru opt telefoane noi: P300, P400, P500, P600, P700, P900 si – bineinteles – P1000. Cu siguranta aceste nume au fost inregistrate cu un scop, pentru ca o inregistrare esuata ar insemna ca o terta parte poate solicita anularea ei.

In dezbaterea acestor zvonuri, sunt trei variante posibile:

  1. Noua serie P va fi o gama cu totul noua, ce va fi lansata impreuna cu P40 si P40 Pro intr-o noua abordare a smartphone-urilor.
  2. S-ar putea si ca noua serie sa fie practic redenumirea modelelor de buget P Smart, inca subestimate pe piata, care ar putea primi astfel un imbold.
  3. Al treilea scenariu ar fi alegerea unui nume puternic, cu mai multe cifre, pentru o serie complet revolutionara. Cu siguranta P400 suna mult mai impozant decat un numar din doua cifre, cativa pasionati comparand aceasta serie cu seria A de la Samsung, lansata anul acesta.

Din pacate, cererea pentru inregistrarea numelor nu cuprinde si specificatii tehnice pentru noile telefoane, astfel ca urmatoarea perioada va fi un real suspans.

Intre timp, Huawei se pregateste de o noua lansare, cel mai probabil in luna octombrie a acestui an – Mate 30 si Mate 30 Pro, succesoarele modelelor Mate 20 si Mate 20 Pro, lansate anul trecut.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook