Samsung are planuri mari pentru finalul anului 2014 si nu se va baza doar pe Galaxy S5 anul acesta pentru a atrage cumparatori.

Vice-presedintele Samsung Mobile, Kim Hyun-Joon, a informat investitorii si analistii, intr-o conferinta, ca au in plan lansarea a doua noi terminale de top in a doua parte a anului.  Unul dintre acestea ar fi un produs inovativ cu un display mare, iar al doilea, va fi un model nou, atractiv, realizat din materiale noi si cu un display inedit.

Cu toate ca Kim Hyun-Joon nu a dat mai multe detalii privind device-urile, se presupune ca smartphone-ul cu ecran mare este, cel mai probabil, Galaxy Note 4. Celalalt device premium ar putea fi mult-asteptatul smartphone cu o carcasa din metal. Acest telefon a fost numit de catre presa de specialitate Galaxy Alpha sau Galaxy S5 Prime. Numele din urma vine de la presupunerea ca va fi un spin-off al lui Galaxy S5 cu margine din metal sau, poate, toata carcasa din metal.

Profitul companiei a scazut in ultimul trimestru, iar aceasta miscare de a introduce materiale premium in device-urile pe care le produc, spera sa creasca vanzarile terminalelor de top.

 

Sursa: www.cnet.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook