Huawei a adus pe piata din Romania castile true wireless FreeBuds 4i oferite ca si pachet de lansare impreuna cu bratara fitness Huawei Band 4. Desi au fost la precomanda pana in data de 8 aprilie la pretul de 399 lei impreuna cu bratara fitness, acestea au depasit tinta propusa de companie de 1000 solicitari, astfel ca, datorita interesului consumatorilor, continua sa existe ca pachet de lansare pana in 22 aprilie, la pretul de 399 lei.

Castile Huawei FreeBuds 4i True Wireless combina un design unic si elegant cu o autonomie a bateriei care dureaza pana la 10 ore de redare continua sau chiar 22 ore de autonomie impreuna cu cutia de incarcare. Castile detin mult cautata tehnologie de anulare activa a zgomotului (ANC), fiind ideale pentru persoanele care le folosesc in medii intens zgomotoase.

Pe langa calitatea audio premium oferita de casti, nu lipseste nici incarcarea rapida, iar in numai 10 minute de incarcare, timp in care iti vei putea verifica feed-ul de social media sau citi un capitol din cartea avuta la indemana, te vei putea bucura de 4 ore de redare audio.

In ceea ce priveste design-ul oval, cu atentie proiectat, am aflat ca este inspirat de Reynisfjara – faimoasa plaja cu nisip negru din Islanda, plaja impresionanta nu doar datorita nisipului de culoare neagra, ci si a coloanelor de bazalt de acolo. Astfel ca de aici isi trag seva culorile clasice alese: Carbon Crystal Black si Ceramic White, urmand ca in luna iunie sa fie disponibila si varianta Honey Red.

Pachetul de lansare Huawei FreeBuds 4i + Huawei Band 4 este disponibil intre 9-22 aprilie, iar cei interesati, pe langa perechea de casti true wireless cu un sunet premium vor beneficia si de bratara fitness, cu rol de monitorizare a sanatatii si antrenor personal de fitness inteligent.

 Huawei FreeBuds 4i

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook