Huawei a lansat ieri in Romania ultimele modele de ceasuri inteligente Huawei Watch 3 si Huawei Watch 3 Pro. Sunt primele smartwatch-uri care vor rula sistemul propriu de operare Harmony OS 2.0.

Huawei Watch 3 vine in doua variante: curea de piele sau curea de fluoroelastomer, iar Huawei Watch 3 Pro vine tot in doua versiuni, cu curea de titan sau de piele.

Ambele smartwatch-uri pot rula independent fata de telefon, avand functia de conectare prin e-Sim (serviciu oferit de Orange si Vodafone). Gadgeturile vin cu o functie noua de masurare a temperaturii pielii, cu senzor SpO2 de masurare a saturatiei de oxigen din sange, iar senzorul de puls a fost imbunatatit si el.

Pe langa functiile clasice de monitorizare a somnului, stresului si cele peste 100 de exercitii fizice, au si un asistent virtual (Celia), o functie de Meetime, un magazin de aplicatii si player de muzica online, toate incorporate intr-o interfata de tip norisor pe care o mai regasim la sistemul de operare WatchOS.

Se pot conecta direct la Wi-Fi, au pastrat si alerta pentru sedentarism, pedometrul, dar si masurarea de Vo2 MAX dupa o sesiune de fitness.

Corpul este fabricat din otel inoxidabil sau titan bine slefuit insotit de o sticla 3D ultra curbata sau de safir. Huawei Watch 3 are o autonomie de 3 zile in modul smart si 14 zile in modul de economisire baterie Ultra Battery Life. Huawei Watch 3 Pro sta un pic mai bine la capitolul acesta, ajungand la 5 zile in modul smart si 21 de zile in modul Ultra Battery Life.

Noile smartwatch-urile vin la pachet cu super casti Bluetooth:

Precomanda pachetul preferat!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook