HUAWEI a lansat noile smartwatch-uri WATCH GT 3 Pro, pregatite sa ne surprinda cu noi functii pentru fitness, pentru golf, pentru innot in ape adanci si multe altele. Design-ul este modern si potrivit oricarui stil.

Smartwatch-urile vin in doua variante: de 46mm cu corp din titan, cadran din safir rezistent la zgarieturi si de 43mm cu corp din ceramica nanocristalina, oferind un look unic, cu totul WOW.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro este companionul ideal pentru scufundari de pana la 30 m adancime, avand protectie IP68 si impermeabilitate 5 ATM. In plus, ceasul afiseaza date in timp real cu privire la adancime, viteza si durata scufundarilor.

Smartwach-ul are peste 100 de moduri de antrenament, de care te poti bucura doar cu o atingere pe ecran. Fie ca doresti sa faci ciclism, alergare, alpinism, innot si nu numai, ceasul iti va masura activitatea preferata.

Daca esti pasionat de golf, cu acest smartwatch poti urmari viteza de swing, tempo-ul, timpul de backswing si downswing, beneficiind de sfaturi si demostratii pentru meciul parcurs.

In plus, ai multe alte functii pentru sanatate, precum: masurare minutioasa a ritmului cardiac, masurare automata a oxigenului din sange (SpO2), a somnului, a stresului si nu numai. De asemenea, poti asculta melodiile preferate sau poti sa raspunzi la apeluri direct de pe ceas.

In ceea ce priveste autonomia, smartwatch-ul din titan se incarca cu 30% mai rapid si il poti utiliza pana la 14 zile in modul normal.

Sursa foto: HUAWEI Mobile Romania

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook