Ieri, 14 septembrie, la ora 20:00 a Romaniei a avut loc evenimentul de lansare Apple „California Streaming”. Acestia continua sa uimeasca prin noile tehnologii aduse si vin cu noi anunturi si promisiuni legate de inovatiile viitoare.

Conform evenimentului de lansare care s-a tinut live aseara, Apple vine cu urmatoarele inovatii:

iPhone 13, iPhone 13 Pro si iPhone 13 mini

Noile modele vin cu un procesor puternic A15 BIONIC cu 6 nuclee. Compania Apple afirma ca este cu 50% mai puternic decat orice alt procesor de smartphone, mai exact 15.8 trilioane de operatii pe secunda. Din punct de vedere al bateriei, ai 1.5 ore in plus la iPhone 13 mini si 2.5 ore la iPhone 13, iar avand certificare IP68 este rezistent la orice contact cu apa.

Camera surprinde din nou prin claritatea fotografiilor si video-urilor realizate cu un iPhone, modele noi avand de aceasta data 2 camere in diagonala cu stabilizare optica si o noua functie cinematica realizata special pentru creatorii de continut. Sa nu uitam de spatiul de stocare care porneste de la 128GB pana la 512GB.

iPhone 13

Preturile seriei iPhone 13 incep de la 699 de dolari pentru varianta mini si pot ajunge la 1099 de dolari pentru modelul Pro. Seria este disponibila in 5 culori, toate fiind noi: Pink, Blue, Midnight, Starlight, Red.

iPad si iPad mini

Apple a anuntat si noul iPad care aduce inovatii in ceea ce priveste display-ul, procesorul care a fost imbunatatit si desigur camera performanta cu functii noi. Tableta Apple are 1.000.000 de aplicatii create special pentru ea. Iata cateva informatii despre specificatiile noului model de iPad lansat de cei de la Apple:

  • Procesorul este A13 BIONIC cu 20% mai rapid ca alte modele. Putem spune ca iPad-ul este de 3 ori mai rapid decat Chromebook si de 6 ori mai rapid decat orice tableta Android.
  • Camera este de 12 megapixeli si are un unghi larg de vizualizare pentru a incadra cat mai multe in fotografiile sau video-urile tale.
  • Display-ul are 10.2” si vine cu functie avansata de reglare a luminozitatii pentru protejarea ochilor.
  • Creionul electronic iPencil atasat este perfect pentru desene, schite sau scriere de mana direct pe iPad.

iPad

Probabil esti curios, cat costa cel mai nou model de iPad de la Apple. Pretul acestuia porneste de la 329 de dolari si este disponibil in patru culori.

Seria Apple Watch 7

Noua serie Apple Watch 7 vine cu trei modele cu design diferit, cu ecrane de dimensiuni diferite: 41mm si 45mm. Aceasta serie vine cu imbunatatiri software pentru sportivi si cu o baterie care tine 18 ore si se incarca extrem de rapid (8 miute de incarcare pentru 8 ore de functionare activa). In plus, compania Apple a anuntat ca seria 8 este deja in pregatiri si ca va veni cu senzori noi probabil la o lansare in toamna anului 2022.

apple watch 7

Seria Apple Watch 7 promite sa imbunatateasca programul sportiv si calcularea caloriilor. De asemenea, cei de la Apple afirma ca noua serie este cu 40% mai subtire decat Apple Watch 6, iar display-ul a fost creat incat pe ecran sa se incadreze cu 50% mai mult text decat pe seria anterioara. Astfel, ai o vizualizare mai buna a mesajelor sau e-mailurilor pe care le primesti. Pretul unui Apple Watch din seria 7 porneste de la 399 de dolari.

Tu ce parere ai de noile inovatii Apple?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook