Noul iPhone XR este rezervat persoanelor care vor sa experimenteze noua generatie de telefoane din gama Apple, in diferite stiluri de culori, la un pret mult mai accesibil.

Acesta este disponibil in nuantele alb, negru, albastru, galben, rosu si coral. Intregul design este special gandit pentru fiecare model cromatic cu scopul de a oferi un aspect mai elegant. Mai mult decat atat, este rezistent la contactul cu lichide, chiar si la sucuri acidulate, cafea etc.

De asemenea, este un Dual-SIM, lucru nou pentru cei de la Apple, avand 3 variante de memorie interna: 64, 128 si 256 GB.

Acest Dual-SIM este alcatuit dintr-un slot de SIM si un eSIM (embedded SIM – un SIM integrat in telefon precum un cip, operatorul fiind ales sau schimbat printr-un singur apel telefonic).

Este dotat cu cel mai avansat display LCD de 6.1 inci de pana acum, oferind cele mai clare culori True Tone. Acest model ruleaza cu A12 Bionic Neural Engine, cel mai puternic cip lansat de Apple, cunoscut ca primul cip cu dimensiunea de 7 nanometri cu o performanta inedita.

Are o singura camera pe spate de 12 MP, f/1.8 si una pe fata de 7 MP, f/2.2.

Apple afirma ca bateria iPhone-ului XR rezista cu o ora jumatate mai mult decat cea a iPhone-ului 8 Plus.

Dintre noile smartphone-uri Apple, acest model va avea cel mai accesibil pret.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook