Samsung va anunta noile casti true wireless Galaxy Buds Pro luna viitoare impreuna cu Galaxy S21 si vor fi absolut excelente. Conform zvonurilor aparute pe internet, Glaxy Buds Pro vor avea mai multe nivele de setare pentru ANC (Active Noise Cancellation) sau pentru sunet ambiental. Astfel utilizatorul va putea seta nivelul de ANC pe care il doreste, o functie asemanatoare cu Jabra Elite 85T care ofera 11 setari diferite pentru ANC. Ambient sound este functia prin care utilizatorul permite sunetului din exterior sa patrunda prin casti (ideal intr-un aeroport sau alte zone in care mai trebuie sa auzi si sunetul ambiental).

O parte foarte interesanta la Ambient sound este detectarea automata a vocii prin care se porneste automat functia. Acest lucru se realizeaza fara interventia utilizatorului, vocea fiind detectata automat de casti.

Toate functiile castilor se vor putea seta prin aplicatia creata de Samsung pentru ele.
Inca nu avem informatii legate de pretul la care se vor comercializa castile, doar culorile in care Samsung Galaxy Buds Pro vor fi disponibile: Phantom Silver, Phantom Black, si Violet.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook