Iata ca a venit timpul noilor variante de Galaxy Note sa fie lansate, intr-un mod cu totul inedit cauzat de contextul global actual. Mult asteptate de public, noile modele Note 20 sunt definitia performantei, fie ca ne referim la aplicatii si programe pentru locul de munca, fie ca ne gandim la jocuri si aplicatii creative. Hai sa vedem cateva puncte cheie ale noilor modele Note!

In primul rand, vorbim despre culoare. Note 20 vine cu o culoare caracteristica noua, si anume Mystic Bronze. Un melanj delicat intre auriu, aramiu si roz pudrat, aceasta nuanta este expresia elegantei contemporane.

Daca vorbim despre ecran, vorbim despre o suprafata de lucru generoasa, blanda cu privirea si cu un rulaj extrem de fluid. Acesta vine cu o rata de refresh de 120Hz, avantaj util mai ales in rularea de jocuri si in aplicatiile creative.

Hai sa vorbim despre fotografie! Noile telefoane din seria Note vin cu cateva beneficii ultra, pentru fotografii impresionante. Atunci cand vorbim despre Note 20, ne referim la un pachet cu senzor principal de 64MP tip telefoto, la un senzor ultra-wide de 12MP si la un senzor wide-angle de 12MP. Acestea, plus zoom optic hibrid 3x si Super Resolution Zoom 30x, combinate cu performanta video 8K, totul pentru o experienta wow in imortalizarea momentelor care te inspira.

Daca vorbim despre Note 20 Ultra, acesta vine cu o camera principala de 108MP, senzor telefoto de 12MP si senzor ultra-wide tot de 12MP, plus un senzor AutoFocus Laser, pentru cadre cat mai clare si precise. In ceea ce priveste zoom-ul, acesta este capabil de 5x zoom optic si 50x Super Resolution Zoom.

La capitolul performanta, modelele sunt propulsate de procesorul Exynos 990 (7nm+) Octa-Core si de procesorul grafic Mali-G77 MP11, un combo perfect pentru rulare impecabila atat a aplicatiilor de zi cu zi, cat si a jocurilor solicitante. La capitolul baterie, Note 20 integreaza un acumulator de 4300 mAh, in timp ce Note 20 Ultra vine cu acumulator de 4500 mAh. Ambele permit incarcare rapida de 45W, incarcare wireless de 15W si incarcare de la un alt dispozitiv, de 9W.

In ceea ce priveste noul S Pen pe care il are oricare dintre modelele Note 20, acesta este supranumit cel mai bun pen din lume. Asta pentru ca face echipa buna cu ecranul de 120Hz, astfel incat tu poti scrie si desena natural. Mai mult de atat, poate fi un controller bun pentru telefonul tau, folosind tehnologia Bluetooth.

Seria Note 20 vine cu un beneficiu special la Precomanda, disponibil in perioada 5-20 August 2020. Intra pe eurogsm.ro si vezi totul pe pagina de produs a fiecarui model in parte.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook