S-a vorbit destul de mult de momentul in care cei de la HMD vor lansa noi generatii ale smartphone-urilor Nokia. S-a presupus ca noile modele vor aparea pana la finalul acestui an, insa noile zvonuri indica o lansare ceva mai tarzie, undeva la inceputul lui 2018. Se vorbeste despre lansarea a cel putin 2 modele, dintre care un model high-end, insa nici aceasta informatie nu poate fi confirmata in acest moment.

Nokia 2 si Nokia 9 par a fi variantele cele mai probabile, dar este posibil sa apara si un al treilea model, de mijloc: Nokia 7. Astfel, gama Nokia pentru 2018 ar fi completa.

Zvonurile privind noile modele Nokia au aparut pe Facebook, intr-o postare a unui angajat al firmei care asigura logistica pentru HMD Global, din Filipine. Acesta a publicat informatii despre lansarea noilor modele. Conform acestei postari, care a adunat multe comentarii, Nokia 2, 7 si 9 fac parte din a doua generatie de smartphone-uri cu Android a celor de la HMD Global, urmand a fi anuntate la inceputul lui 2018.

Totusi, postarea cu pricina poate fi pusa sub semnul intrebarii, mai ales ca este vorba de o postare publica care divulga informatii confidentiale cu privire la noile modele Nokia. E greu de crezut ca un angajat HMD ar discuta public despre produsele Nokia inca nelansate. Postarea a fost intr-un final strearsa, iar in acest moment informatia scursa nu a fost confirmata de catre cei de la HMD.

Ramane de vazut daca aceste informatii au fost corecte, odata cu lansarea noilor modele Nokia.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook