S-a vorbit destul de mult de momentul in care cei de la HMD vor lansa noi generatii ale smartphone-urilor Nokia. S-a presupus ca noile modele vor aparea pana la finalul acestui an, insa noile zvonuri indica o lansare ceva mai tarzie, undeva la inceputul lui 2018. Se vorbeste despre lansarea a cel putin 2 modele, dintre care un model high-end, insa nici aceasta informatie nu poate fi confirmata in acest moment.

Nokia 2 si Nokia 9 par a fi variantele cele mai probabile, dar este posibil sa apara si un al treilea model, de mijloc: Nokia 7. Astfel, gama Nokia pentru 2018 ar fi completa.

Zvonurile privind noile modele Nokia au aparut pe Facebook, intr-o postare a unui angajat al firmei care asigura logistica pentru HMD Global, din Filipine. Acesta a publicat informatii despre lansarea noilor modele. Conform acestei postari, care a adunat multe comentarii, Nokia 2, 7 si 9 fac parte din a doua generatie de smartphone-uri cu Android a celor de la HMD Global, urmand a fi anuntate la inceputul lui 2018.

Totusi, postarea cu pricina poate fi pusa sub semnul intrebarii, mai ales ca este vorba de o postare publica care divulga informatii confidentiale cu privire la noile modele Nokia. E greu de crezut ca un angajat HMD ar discuta public despre produsele Nokia inca nelansate. Postarea a fost intr-un final strearsa, iar in acest moment informatia scursa nu a fost confirmata de catre cei de la HMD.

Ramane de vazut daca aceste informatii au fost corecte, odata cu lansarea noilor modele Nokia.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Lasa un mesaj