Nokia lanseaza anul acesta varianta noua a flagshipului Nokia 6 si cand spunem noua, ne referim la faptul ca vine cu cateva imbunatatiri considerabile, care merita detaliate.

Nokia 6 – 2018, mentine designul premium al predecesorului sau pentru bugetul in care se incadreaza. Noul telefon isi pastreaza aspectul metalic elegant, precum si dimensiunile ecranului de  5.5 inch 1080×1920. Scanerul pentru amprenta se muta pe spatele telefonului iar butoanele de navigare se muta pe ecranul frontal, modificandu-i putin dimensiunile si dand astfel impresia unui telefon mai mic.

Pe langa designul asemanator, noul Nokia 6 pastreaza bateria de 3000Ah, camera principala de 16MP si camera frontala de 8MP, o memorie de stocare de 32GB sau 64GB, un card microSD si  se pare ca in curand telefonul va putea rula si Android Nougat.

Modificarile pe care le aduce privesc incarcarea USB Type- C, pentru o incarcare mai rapida, constatam o modificare si in ceea ce priveste Bluetooth-ul , de la 4.1 la 5. Procesorul destul de lent Snapdragon 430, folosit pe modelul anterior este inlocuit de Snapdragon 630. Si de asemenea constatam o imbunatatire a memoriei RAM, la standardul 4GB, fata de 3GB cat avea varianta anterioara.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook