Nokia 9 Pure View este la cateva zile distanta de lansarea pe piata. In Statele Unite va fi disponibil incepand cu 3 martie, gasindu-se pe Amazon, B&H si Best Buy, iar in Europa din 1 aprilie si se poate gasi oficial pe site-ul celor de la Nokia.

In perioada 3-11 martie, Nokia va costa avea un discount de 100$, adica va costa 600$ daca e cumparat de la producator, in timp ce telefonul va avea pretul intreg de 700$ vandut de retaileri. Pretul se arata a fi unul destul de sfidator pentru actuala piata de flagship-uri, in sensul in care ceilalti producatori de smartphone depasesc tot mai mult bariera de 1000$ platita pe un telefon.

Fotografiile realizate cu pentacamera de la Nolia 9 Pure View sunt absolut incantatoare, de o calitate exceptionala, care a surprins chiar si pe multi sceptici, avand un setup de 3X 12MP f/1.8 Monochrome + 2X 12MP f/1.8 RGB + 3D ToF camera, filmare 4K la 30 fps, laser autofocus, tehologie AI, LED flash si optica ZEISS. Nokia pretinde despre camera frontala de 12MP ca e conectata cu pentacamera din spate, putand reproduce capturi mai luminoase si mai clare cu functia de HDR.

Pe langa camera impresionanta cu 5 senzori, Nokia 9 mai integreaza si alte specificatii hardware: chipset Snapdragon 845, 6GB RAM si 128GB memorie stocare, baterie de 3320 mAh, certificare IP67  si un ecran p-OLED QHD+ cu aspect 19:9 cu dimensiunea de 5.99”, protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5 si echipat cu Android 9 Pie.

Sursa foto: digitaltrends.com, nokiamob.com, wccftech.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook