Sony a lansat la IFA Berlin noua familie de device-uri  Xperia Z3, care contine noul telefon Z3 de 5.2 inci, varianta mai mica si mai ieftina Z3 Compact, de 4.6 inci si tableta de 8 inci Z3 Tablet Compact.

Noul flagship al companiei, Xperia Z3 prezinta imbunatatiri atat la specificatii, cat si la design.  Are o rezolutie de 1080 px, procesor quad-core Snapdragon 801, 3GB de RAM si o camera de 20 MP care atinge  o valoarea impresionanta a sensibilitatii ISO, de 12,800.  Bateria noului Z3 tine pana la 2 zile, spre deosebire de predecesorii sai, Z2, 1.4 zile, iar Z1, 1.2 zile.  Designul nou, cu curbe eliptice ale carcasei din aluminiu, fac telefonul mai subtire si mai usor de manevrat. Device-ul este disponibil in 3 variante de culoare: negru, bronz si gri.  Xperia Z3 se va lansa la nivel mondial mai tarziu in aceasta toamna.

Telefonul Xperia Z3 Compact este o surpriza extrem de placuta de la Sony.  Imbunatatirile de design il transforma mult fata de Z1 Compact. Ecranul mai mare, de 4.6 inci si 720p se gaseste pe un telefon mai subtire si mai usor. Upgrade-ul la un procesor Snapdragon 801 si o baterie de 2,600mAh, precum si camera de 20 MP, face din Z3 Compact o alternativa Android foarte buna la asteptatul iPhone de 4.7 inci. Carcasa este din plastic, insa cu variantele de culoare atragatoare (rosu, verde, negru, alb) si o clasare  mai buna pe scala telefoanelor rezistente la apa, nu plangem dupa aluminiul din carcasa lui Z3.

Tableta de 8 inci Z3 Compact, are o rezolutie usor mai mare decat Z3, 1920 x 1200 px, la o grosime de doar 6.4 mm.

Arma  ascunsa a celor de la Sony este posibilitatea de Remote Play cu PS4. Acest lucru inseamna ca, vom putea juca jocuri de PS4 direct pe tableta Z3 Compact dar si pe telefoanele Z3 si Z3 Compact.

 

Sursa: www.theverge.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook