Chiar daca acest upgrade exista deja de la Samsung Galaxy S8 incoace, noi zvonuri afirma ca Apple este pe cale sa introduca aceasta caracteristica pe noile telefoane ce urmeaza a fi lansate in toamna anului current.

Cei de la Samsung il numesc simplu, Dual Audio, iar ce face aceasta functie este posibilitatea de a face streaming audio pe doua dipositive Bluetooth in acelasi moment. O multime de smartphone-uri pot sa se conecteze la doua accesorii simultan, insa acele accesorii trebuie sa aiba doua port-uri de Bluetooth diferite: poti avea doua perechi de casti audio conectate prin Bluetooth, insa una trebuie utilizata pentru apeluri si cealalta pentru media.

Astfel ca Apple doreste sa implementeze acest sistem si pe noile sale telefoane, ceva similar cu Dual Audio de la Samsung. Din moment ce implementarea Samsung se bazeaza pe versiunea 5.0 de Bluetooth, Apple ar putea face la fel. Daca ar vrea, Apple ar putea sa permita aceasta functie si vechilor sale smartphone-uri, incepand cu iPhone 8 pana la ultimul model lansat, caci toate acestea au versiunea 5.0 de Bluetooth.

Ramane de vazut daca aceste zvonuri se vor materializa pentru compania americana, insa in caz ca ti-ai dorit mereu sa asculti impreuna cu un coleg de munca sau un prieten muzica de pe telefon fara sa-i imprumuti o casca, aceasta functie ti-ar putea fi de mare folos daca esti fan Apple.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook