Dupa cum bine stiti, Samsung a lansat in urma cu doua zile noul Samsung Galaxy S8. In cadrul lansarii, a fost anuntat si noul Samsung Gear VR. Pana aici, nimic amuzant, insa reclama folosita pentru a promova Gear VR-ul vine cu o surpriza. Personajul principal e un strut.

Practic, un strut intra accidental in posesia unui dispozitiv Gear VR pe care ruleaza o aplicatie de simulare a zborului. Bineinteles, acest fapt stimuleaza imaginatia pasarii, nezburatoare de altfel si porneste intr-o incercare de a cuceri vazduhul.

Nu o sa va dezvaluim deznodamantul, insa va putem spune ca citatul de inchiere suna cam asa “We make what can’t be made, so you can do what can’t be done.” Adica in romana “ Producem imposibilul, pentru ca voi sa puteti face ceea ce este imposibil”.

Pentru a vedea despre ce este vorba, reclama o puteti urmari aici

Voi ce credeti? Este inspirat conceptul, sau Samsung “a facut-o de… strut? “.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview Lenovo K6
Articolul următorHuawei P10- revolutionar sau dezamagire?
GG – good game sau good geek, ambele i se potrivesc manusa lui Radu. Este intr-o continua fuga dupa nou, iar pentru el mixul perfect pe un smartphone ar fi o combinatie intre Android si iOS. Cand nu testeaza noile device-uri de pe piata, il gasesti mesterind la masina sau implicat in actiuni de voluntariat.