HTC a anuntat ieri ca succesorul smartphone-ului de gama medie, Desire 610, va fi disponibil pe piata din UK la inceputul anului viitor.  Denumit HTC Desire 620, noul device va avea un dispay de 5 inci si 720p, un procesor quad-core de 1.3 GHz, camera principala de 8 MP si cea secundara de 5MP. Memoria interna de 8 GB poate fi marita, cu ajutorul unui microSD card, pana la  128 GB. Telefonul va veni cu sistemul de operare Android 4.4 si cu Sense 6.

Reprezentantii companiei pun accentul pe disponibilitate si pret convenabil cand vorbesc despre noul device, fara a da insa detalii mai exacte cu privire la pret.

Gama HTC Desire este una de succes, dar pe parcurs au aparut si alte device-uri care se incadreaza in categoria middle-range, precum Motorola Moto G si Huawei Honor 6, cu care noul HTC va concura anul viitor.

Deocamdata nu sunt disponibile mai multe informatii legate de disponibilitatea lui Desire 620 in alte zone decat UK.

 

Sursa: thenextweb.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview Samsung Galaxy Young 2
Articolul următorNoul procesor Snapdragon 810 va atinge viteze LTE de 450 Mbps
Precum orice pasionat de marketing, Ioana priveste cu alti ochi experienta utilizatorului, in special cand este vorba de un dispozitiv tech de ultima generatie. Ea pune pret pe simbioza dintre partea hardware si software a oricarui gadget care ii trece prin mana si isi va formula concluziile din aceasta prisma. Iar ca dovada, telefonul pe care il recomanda oricui utilizator de Android este Nexus 5.