Inainte ca Apple sa lanseze succesorul lui iPhone 11 mai tarziu anul acesta, modelul cu nr. 12, compania din Cupertino se pregateste sa lanseze un nou iPhone care sa inlocuiasca vechiul iPhone SE, care se zvoneste ca va fi numit iPhone 9 sau posibil chiar iPhone SE 2.

In termeni de design, telefonul arata identic cu iPhone 8 si dispune de display retina 4.7 inchi cu un buton de home in josul ecranului. Fiind un telefon care apare in 2020, despre acest nou iPhone se presupune ca va fi echipat cu ultimul procesor A13 Bionic, acelasi care ruleaza si pe noua serie iPhone 11.

Nou vehiculatul iPhone 9 vine cu o singura camera pe spate si este posibil sa aiba integrat senzorul de 12 MP care se regaseste si pe iPhone 11, care ofera si modul intunecat pentru fotografii nocturne, si stabilizare 4K pentru filmari.

Utilizatorii pot privii acest nou “iPhone 11” intr-o carcasa de iPhone 8 din moment ce iPhone SE are integrat hardware de iPhone 6S intr-o carcasa de iPhone 5s. Acesta poate fi un device important pentru Apple in ideea in care compania doreste sa pastreze ecranul familiar de iPhone si butonul de home.

Sursa: https://twitter.com/evleaks

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook