Disponibil in patru culori indraznete, alb, rosu, auriu si gri inchis, noul varf de gama Lenovo Vibe X2 impresioneaza prin procesorul de ultima generatie MediaTek 6595m 4G LTE True8CoreT si ecranul Full HD IPS de 5″.

Procesorul este prevazut cu o tehnologie de economisire a energiei care prelungeste autonomia telefonului si asigura o rulare impecabila a celor mai solicitante aplicatii precum jocurile sau vizionarea de filme HD.

La capitolul camera foto, dispozitivul este dotat cu o camera principala de 13MP cu auto-focus, senzor de iluminare si un flash LED. Nici camera secundara nu a fost neglijata, avand 5MP-wide, care va permite un unghi de captura mai larg decat cele standard.

In cadrul evenimentului de lansare, producatorii au prezentat si doua accesorii dedicate acestui device, si anume VIBE X2 Battery şi VIBE X2 Speaker. Bateria masoara o grosime de numai 5.1mm si extinde autonomia telefonului cu pana la 75%. X2 Speaker este un difuzor atasabil creat de JBL, care ofera o experienta audio mult imbunatatita pentru muzică sau filme si se poate transforma intr-un stand, util pentru utilizarea hands-free sau pentru conferinte telefonice.

Conform directorului general Lenovo Romania si Bulgaria, Aurel Neţin, “noul smartphone este dovada clara a faptului ca Lenovo este un game-changer in zona premium a dispozitivelor mobile si va influenţa industria in ansamblu, prin inovatii si produse exceptionale, asa cum a facut deja in piata laptopurilor si a tabletelor la nivel global”.

Lenovo VIBE X2 va fi disponibil în Romania incepand cu 1 decembrie, la pretul de pornire de 1800 RON.

 

Sursa: Lenovo Romania

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook