Noua creatie Microsoft, modelul Lumia 650 va fi distribuit in Franta in premiera prin operatorul Orange France incepand cu data de 15 februarie. El va fi insotit de fratele mai mare, Lumia 650 XL, dupa buna traditie Microsoft, de a lansa si o marime phablet pe langa fiecare model nou.
Pretul standard al acestui aparat se anunta in jurul sumei de 220 euro, iar segmentul tintit pentru el va fi cel de business. Este posibil ca aceasta suma sa rezulte datorita faptului ca telefonul nu aduce nimic inovator si este posibil ca formele si anumite piese sa fie imprumutate de la alte terminale care se afla deja in productie si in vanzare spre public.
Reamintim specificatiile telefonului: display 5″ HD, protejat de Gorilla Glass, procesor Qualcomm MSM8909 Snapdragon 210 sau Qualcomm MSM8909v2 Snapdragon 212, acumulator 2000 mAh, rama metalica.
Avantajul cel mai mare al acestui model este sistemul nou de operare sub forma lui Windows 10 Mobile, care aduce imbunatatiri de securitate si stabilitate, performanta crescuta si compatibilitate cu noile PC-uri si notebook-uri cu acelasi sistem de operare.
Se pare ca Microsoft se indreapta in diretia cea buna din punct de vedere al calitatii materialelor oferite, chiar si pentru segmentul mediu, iar in curand aceasta gama de produse va sosi si la noi in tara pentru a fi testate si cumparate.

Sursa

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentZece gadget-uri cool sub 250 de lei
Articolul următorReview Vector Luna
Bogdan redefineste conceptul de “omul lumii” datorita adaptabilitatii sale in diferite medii. Iar daca ii vei arata un Galaxy Note, sau un Windows Phone, va percepe acest gest ca si o invitatie sa impartaseasca din povestile sale cu talc.