Este extrem de probabil ca noile modele ale gigantului american Apple Iphone 6S si 6S plus sa apara pe piata cu un design asemanator fata de predecesoarele Iphone 6 si 6 Plus, dupa cum ne-a obisnuit producatorul pe parcursul istoriei sale. Se pare ca aceste 2 noi modele vor veni si cu o usoara schimbare la acest capitol.
Stirea a fost comunicata publicului de catre cei de la Macatokara, care detaliaza cateva schimbari cu care se lauda noile flagship-uri Apple. La randul lor cei de la Macatokara, spun ca au preluat informatiile de la analistul celor de la KGI Securities, Ming-Chi Kuo.
In comunicatul de presa, prima schimbare majora a noilor modele Iphone 6S va fi latimea telefonului, care se va mari cu 0,2mm decat cea a vechiului model, Iphone 6. Aceasta modificare va surveni datorita noi tehnologi Force Touch, pe care o vor lansa pe piata.
Force Touch este o tehnologie revolutionara pe piata smartphone-urilor si ii va permite utilizatorului sa interactioneze mai bine cu terminalul sau mobil. Ea se va baza in mare parte printr-o retinere a atingerilor pe suprafata display-ului, atingeri care pot fi usoare sau o apasare mai puternica pe suprafata acestuia. In functie modul prin care utilizatorul va atinge display-ul, telefonul va raspunde diferit la comenzi.

Sursa: Techradar

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentMicromax va lansa maine un nou flagship
Articolul următorSamsung Galaxy A8 trece de certificarea TENAA
Cosmin prefera telebletele/phablet-urile pe Android, iar Samsung Galaxy Note2 N7100 este febletea lui. Droid-ul e atat de bine inradacinat in ecosistemul lui incat, indiferent de producatorul device-ului, telefoanele Windows Phone 8 sunt musca tsetse pentru el.