Conform microsite-ului Samsung Glaaxy J2 2016, acest dispozitiv de tip smartphone este lansat si pregatit sa ia cu asalt strazile si parcurile unde se practica freestyle.

Noutatile lui Galaxy J2 vin sub forma unui nou display cu marimea de 5″ si rezolutie HD.

Unitatea principala de procesare este reprezentata de cele patru nuclee si viteza maxima de 1,5 GHz, care face casa impreuna cu o memorie de lucru de 1,5 GB RAM si 8 GB memorie de stocare interna.

Printre atractiile principale se numara LED-ul de notificare din jurul camerei foto spate, care straluceste in culori neon in functie de modul de personalizare configurat. Mentionam ca senzorul foto are rezolutia de 8 MP, iar pentru camera frontala avem la dispozitie 5 MP.

Sistemul de operare este Android Marshmallow, iar noua tehnologie dezvoltata de Samsung, numita TST (Turbo Speed Technology), promite sa finalizeze orice actiune cu cele mai putine resurse posibile in timpul cel mai scurt posibil. Producatorul promite incarcarea cu pana la 40% mai repede a aplicatiilor, comparativ cu alte dispozitive care dispun de memorie RAM mai mare. Probabil de aceea, Samsung a inzestrat telefonul cu un acumulator mediu, cu capacitatea de 2.600 mAh.

Momentan produsul se poate achizitiona doar de pe site-ul oficial din Coreea, dar isi va face aparitia cu siguranta si pe batranul continent pana la finalul acestei veri.

Untitle2d

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook