Noul Alcatel Pixi 3, un smartphone de buget, este compatibil cu trei sisteme de operare: Android, Windows Phone si Firefox OS.  Telefonul vine in mai multe variante, patru la numar : unul cu display de 3.5 inci, cu conexiune 3G  si trei variante mai mari, LTE, de 4, 4.5 si 5 inci.

Device-urile Pixi de la Alcatel vor avea un  pret convenabil , insa nu pot concura cu rivalii lor la caracteristici si la performante. Cei de la Alcatel spun ca nu au dorit ca telefoanele sa aiba un sistem complicat, punand accentul pe familiaritate atat in mediul de lucru, cat si pentru uzul personal.

Compania are experienta cu toate cele trei sisteme de operare, predecesorul acestui Pixi foloseste Android, telefonul Fire, lansat anul trecut, foloseste Mozilla, iar POP 2 este un telefon Windows cu procesor de 64 de biti. Cu toate acestea, pare o sarcina complicata sa asiguri o buna experienta de utilizare  a smartphone-ului pe toate sisteme de operare pe care le suporta.

Vom avea mai multe detalii cu privire la aceste noi device-uri Alcatel odata cu prezentarea lor la CES 2015, care se desfasoara in Las Vegas incepand cu 6 ianuarie.

 

Sursa: www.theverge.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook