In timp ce Qualcomm si-a anuntat lansarea chipsetului quad-core Snapdragon 820, terminalele mobile vor beneficia de acesta incepand cu anul 2016. Se preconizeaza ca majoritatea flagship-urilor vor folosi acest chipset, chiar si cei de la Samsung se zvoneste ca vor utiliza Snapdragon 820 pentru unele variante de S7. Un lucru cert este faptul ca in acest moment chipset-ul este unul dintre cele mai puternice existente pe piata.

Conform analistului chinez Pan Jiutang, unul dintre cele mai performante dispozitive de anul viitor, noua generatie de Huawei – Nexus (care se va lansa cel mai probabil in a 2-a jumatate a anului 2016) va avea in dotare chipsetul Snapdragon 820 al celor de la Qualcomm. Dupa cum probabil stiti deja, modelul Nexus 6P lansat in acest an, este primul Nexus produs de catre cei de la Huawei, iar Google va continua parteneriatul cu acestia, deoarece telefonul a produs un impact pozitiv in randul utilizatorilor.

In afara aceasta informatie, inca nu se cunosc mai multe detalii despre a 2-a generatie a telefonului Huawei- Nexus. Cu toate acestea, putem afirma ca cel mai probabil telefonul va fi unul de mari dimensiuni, cu o carcasa integrala confectionata din metal, cum a fost si modelul Nexus 6P. Un alt zvon care a ajuns pe la urechile noastre, este posibila colaborare Nexus – Huawei pentru modelul de tableta Nexus 7. Aceasta tableta se presupune ca va ajunge pe piata in 2016, asadar compania Chineza va avea un an in care planuieste sa isi surprinda utilizatorii.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook