Asa cum multi fani asteptau de multa vreme, Huawei va tine un eveniment pe data de 2 iunie unde va prezenta oficial noua versiune a sistemului de operare propriu, denumit HarmonyOS – destinat sa ruleze si pe smartphone-uri, cat si produse din propria gama. Mai mult de atat, la eveniment, conform zvonurilor, va fi lansat si noul smartwatch Huawei Watch 3, care va rula cu HarmanyOS, fiind primul dispozitiv purtabil Huawei propulsat de acest sistem de operare.

Lucrurile se arata a fi chiar mai interesante decat se preconizeaza, caci noul smartwatch, pe langa ca va rula un sistem de operare mai complex, va avea si functii noi gata sa fie descoperite de catre utilizatori. Chiar daca nu s-au anuntat prea multe informatii oficiale, se cunoaste faptul ca smartwatch-ul va aduce posibilitatea de a efectua apeluri fara a fi conectat la telefon, ci doar cu ajutorul cartelei eSIM. De altfel, autonomia va fi mai crescuta, desi actualele modele din seria Watch au automomii impresionante de cateva saptamani.

Pe langa faptul ca HarmonyOS aduce o interfata complet noua ceasului, odata cu el aduce si suport pentru instalarea de aplicatii de catre terte parti, nu doar dezvoltate de catre companie, rezultand un flux mai mare de aplicatii. Cat despre dimensiuni, se pastreaza design-ul circular cu doua variante – de 42mm si 46mm, la fel si optiunile pentru curele din silicon sau piele, in functie de preferinte.

Vestile primite pana acum legate de acest eveniment sunt incantatoare si abia asteptam lansarea evenimentului pentru noi dezvaluiri!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook