Twitter are o anumita forta de atractie si atunci cand il folosesti nu tinzi doar sa cauti informatie, verifici notificari si sa treci mai departe. Asta datorita naturii instante si dinamice a platformei si, in timp ce lucrurile acestea pot fi informative si captivante, poate sa fie si coplesitor. Flow-ul mare de informatie, precum si zeflemeaua si trolling-ul, isi atinge mereu scopul de a fi mereu actual. Intr-o incercare de a remedia aceste lucruri, Twitter anunta o noua functionalitate numita Discutii menita sa ajute userii trend-urile si discutiile de care sunt interesati, nu doar sa urmareasca oamenii.

Twiiter iti va recomanda in mod automat sa urmaresti discutii bazate pe cautarile si interactiunile tale. Cand urmaresti o discutie, vei putea sa vezi tweet-uri ale altor conturi, chiar daca nu urmaresti utilizatorii respectivi. De exemplu, daca urmaresti o anumita echipa de fotbal in Discutii, vei putea vedea tweet-uri ale oficialilor echipei respective, ale fanilor, precum si discutii despre echipa. Ideea din spatele acestei implementari este de a permite utilizatorului sa urmareasca cel mai relevant si interesant continut si in cantitatea corecta.

Atunci cand cauti o anumita informatie, vei vedea o sugestie de a tine “evidenta” acelei discutii apasand butonul de Urmareste. Poti manageria discutiile urmarite mergand la meniul dedicat aflat in Setari. Aceasta functionalitate este similara cu abilitatea de a urmari #hashtag-uri pe Instagram, dar mult mai redefinita. Twitter nu a anuntat inca o data oficiala pentru cand se va lansa noul update, insa se vehiculeaza ca in cateva luni vom putea beneficia de acest nou modul.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook