Camera foto de pe telefonul chinezilor, Pocophone F1, devine din ce in ce mai buna odata cu update-ul ce se anunta in luna februarie. S-a stabilizat modul de slow-motion filmat la 960 fps, iar totodata cu acelasi update anuntat peste cateva saptamani, cei de la Xiaomi vor integra modul Night pentru fotografii nocturne.

Mai mult de atat, echipa de ingineri de la Xiaomi anunta ca noul update va permite filmare 4K la 60 fps, avand in vedere faptul ca dispozitivul filmeaza momentan la 2160 si 1080p cu 30 fps.

Update-ul anuntat promite ca va elimina si problemele legate de baterie si cele prin care user-ul interactioneaza cu touchscreen-ul. Telefonul mai are probleme si cu lipsa certificarii Widevine L1, astfel ca streaming-ul pe Netflix si Amazon Video nu poate reda continut HD pe aceaste platforme, acest inconvenient urmand a fi rezolvat in viitorul apropiat.

Xiaomi Pocophone F1 este un telefon de buget cu specificatii impresionante pe care si-l doresc multi: processor Snapdragon 845, echipat cu 6-8GB RAM, cat si cu bateria cu capacitate mare de 4000 mAh. Este un telefon care revolutioneaza piata smartphone-urilor performante prin raportul excelent calitate-pret si poate fi gasit pe site-ul EuroGsm la pretul de 1549.90 lei.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook