Se pare ca Microsoft pregateste acest rebranding de ceva vrema, comunicatele acestora indicand acest lucru. Brand-ul Nokia va fi inlocuit cu Microsoft in cazul smartphone-urilor Lumia, odata cu directionarea activitatii online a Nokia catre Microsoft.com.

Lumia este de altfel produsul reprezentativ pentru Windows Phone, acaparand aproximativ 90% din piata de WP. Microsoft a incercat sa atraga noi producatori catre Windows Phone, insa momentan va trebui sa se bazeze in principal pe gama Lumia pentru reprezentarea propriului sistem de operare.

Ramae de vazut insa daca Microsoft va folosi logo-ul Microsoft pe noile dispozitive sau va folosi doar logo-ul generic Lumia. Este totusi de asteptat ca Microsoft sa nu isi puna logo-ul direct pe telefoanele Lumia, tocmai pentru nu fi acuzati de favoritism de catre ceilalti producatori care folosesc WP.

 

Sursa: www.theverge.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentVom avea un smartwatch Microsoft cu baterie mai buna ca a concurentei?
Articolul următorReview HTC Butterfly 2
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.