Dupa cum probabil stiti, majoritatea conversatiilor pe care le avem cu prietenii sau cu cei dragi noua, sunt in mare parte repetitive. Se bazeaza in mare parte pe un model, pe care il respectam sau ne abatem de la el, de la inceputul pana la sfarsitul conversatiei.

Rando este aplicatia care te poate ajuta pe viitor sa schimbi acest lucru. Dupa cum ii spune si numele, Rando se bazeaza in mare parte pe conversatii aleatorii. Aplicatia are un design clasic si este usor de folosit.

Dupa ce deschidem aplicatia, trebuie sa selectam o poza, un GIF sau un citat si mai apoi sa selectam o categorie, daca este necesar. Rando va selecta automat un subiect si te va intreba daca doresti sa il trimiti la cineva. De aici incepe amuzamentul la aceasta aplicatie, poti sa trimiti acel subiect si sub forma neclara. Astfel aplicatia ne va reda o imagine in ceata pe care o putem vizualiza inainte sa o trimitem, imagine care nu ne va oferi prea multe detalii si pe care va trebui sa o trimitem la cineva sau sa o postam pe un site de socializare. Daca nu esti genul care sa isi asume riscurile, poti apasa pe imaginea respectiva, si aceasta va deveni clara.

Exista 3 modalitati standard de a impartasii continutul aplicatiei Rando prin SMS, Twitter sau Facebook.  Mai puteti selecta si alte categorii prin intermediul unor servicii asemanatoare.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook